pixel

3 nye apps til din by

kbh magasin

Hele tre nye apps til københavnernes mobiltelefoner på én gang – det er da næsten alt for meget. Men også kun næsten, for Københavns Kommune har nu gjort det nemmere at booke idrætsbaner, låne bøger og finde vej til kulturbegivenheder med et par tryk med pegefingeren.

'Book en Bane' giver mulighed for at finde og betale baner i kommunens haller til for eksempel badminton, dans, kampsport, boldspil og bowling.

Med 'Københavns Biblioteker' kan der søges, findes og bestilles bøger, musik, film og andre materialer.

Og 'Kultur & Fritid' giver overblik over, hvad der sker i byen lige nu af for eksempel dans, udstillinger, koncerter, foredrag og film.

Alle tre apps kan hentes i både Apple's App Store og Androd Market.

Klik her for mere om kommunale apps

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.