pixel

Børsen er til salg!

kbh magasin

Hvis du lige har et trecifret millionbeløb til overs, var det måske noget at købe Børsbygningen, med dragespir og det hele. Seværdigheden er til salg for højestbydende, og Staten har tilsyneladende ikke tænkt sig at hive muldvarpeskindet frem.

Børsen fra 1625 udgør sammen med Rundetårn og Rosenborg Christian IV's berømte københavnertrilogi ud i nederlandsk renæssance. Så bygningen er selvfølgelig totalfredet, og du skal i øvrigt forvente ekstraudgifter til blandt andet en snarlig renovering af taget.

Børsen blev pensioneret som Københavns Fondsbørs i 1974 og bruges nu til kontorer og konferencer. Sidst de 7.192 kvadratmeter fordelt på fire etager blev handlet, var i 1857, hvor Kongen fik 70.000 rigsdaler af Grosserer-Societet (i dag Dansk Erhverv).

Kort sagt på ejendomsmægler-sprog: "En unik investeringsejendom, som er særdeles sjældent udbudt til salg."

Klik her for hele salgsopslaget hos Sadolin & Albæk

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.