pixel

Bondam is Back

Eksborgmester Klaus Bondam er vendt hjem i cyklismens tjeneste.

kbh magasin

Københavns tidligere teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam er tilbage i byen som ny direktør for Cyklistforbundet.

Netop de tohjulede står stærkt i eftermælet for Bondams borgmesterperiode for Det Radikale Venstre (2006-09), hvor han blev berømt og berygtet for at ville gøre København til hele verdens cykelhovedstad.

Den ambition har byen siden arbejdet ufortrødent videre mod, mens Klaus Bondam har været leder af Det danske Kulturinstitut i Bruxelles. Han vender hjem i cyklismens tjeneste (nu fra den anden side af bordet) med en programerklæring om at være en pragmatisk talsmand for cyklen som middel til at ændre verden.

»Som tidligere politiker ved jeg, hvordan politikere tænker. Og langt de fleste politikere kan bedst lide forslag, som kan lade sig gøre i virkeligheden,« siger han i Cyklistforbundets eget tiltrædelsesinterview.

Læs hele interviewet hos Cyklistforbundet

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.