pixel

Burgersovs manifesterer sig

kbh magasin

Den findes ikke endnu, prisen for "Det enkeltstående objekt der på mest forbilledlig vis formår at forstærke omgivelsernes identitet".

Men hvis sådan en pris en dag kommer til verden, så har designbyen København et meget, meget stærkt kort at spille.

Den kombinerede skraldespand/askebæger der indtil videre er sat op hele vejen ned ad den billige ende af Strøget formår med sin frække farvekombination orange/turkis rent faktisk at overtrumfe de meget højtråbende butiksskilte omkring sig.

Den tarvelige konstruktion understreger yderligere at her er vi altså i Kebab-enden af Strøget - langt fra Gucci og Hermès. Det er her der bliver røget Look 100 og uddelt springskaller fredag aften mens der stadig løber lidt burgersovs ned ad hagen.

Det er helhedstænkning eksekveret konsekvent og uden at gå på kompromis!

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Rum
  • Indre By
Engang boede her tyskermænd. I dag er den en af verdens længste gågader, og amerikanerne kalder den gerne for et 'outdoor mall'. Ja, vi er på Strøget.

relaterede
visioner

læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens rum

  • Byens Rum
  • Sydhavn
Nyt kvarter får grønt lys til at vokse op i Sydhavnen — men det bliver uden grønne områder og med tungt trafikeret hovedvej som nabo.