pixel

Spis i Christiansborgs tårn

kbh magasin

Et nyt argument for Københavns ry som Tårnenes By er på vej: Folketinget vil skabe en udsigtsrestaurant i tårnet på Christiansborg.

Med sine 106 meter stikker parlamentsbygningens tårn akkurat Rådhustårnet med en meters penge, som byens højeste. Og her skal bygges om til op til 100 spisende af gangen, der får udsigt ud over ridebane-anlægget og Københavns vrimmel.

Håbet er at skabe en lige så populær attraktion for byens borgere og gæster, som restauranten i Rigsdagsbygningen er det i Berlin. Går alle tilladelser igennem, kan der spises på toppen af Christiansborg i efteråret 2013.

Læs mere hos Berlingske

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • Indre By
Christiansborg har åbnet byens højeste tårn for alle med lyst til sublim københavnerudsigt og nyklassisk dansk mad.

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Indre By
Scandic udvider centralt — med offentlig adgang til åben lobby og skybar med udsigt over byen.