pixel

CNN elsker cykler

kbh magasin

Fakta

Ordet 'Copenhagenization' er i byudviklingskredse ved at blive et gængst udtryk for at opprioritere cyklisme i sit vejnet.

Det er efterhånden nogle dage siden, at CNN viste, hvad der kom ud af deres besøg i København. Den amerikanske TV-kanal har udnævnt vores hovedstad til én af en række "future cities" - byer der viser vejen ind i fremtiden.

Til dem der endnu ikke har haft fornøjelsen, kommer her et link til indslaget på CNN. Og vi overrasker nok ikke, når vi afslører, at det igen igen er den københavnske cykelkultur der giver global kudos og gør os fremadskuende.

Se indslaget hos CNN

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

​København kåres gang på gang som verdens bedste cykelby, men konkurrenterne puster os i nakken. Vi giver de to-hjuledes by et serviceeftersyn for at finde ud af, hvor godt det egentlig står til, og hvad der kan gøres bedre.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

Nyt køretøj redefinerer hvad en 'bil' er — og viser os måske noget af fremtiden for transport i byen. Citroën Ami kan være på vej til Danmark næste år.