pixel

Find springvandet i varmen

kbh magasin

Fakta

Vidste du?

Springvand i søer og damme har flere funktioner end at se dekorative ud og skabe et lydbillede. Man bruger nemlig springvand til at ilte vandet.

(Fra bloggen)

Det guddommelige findes som bekendt i detaljen, og derfor er det rart, når man får lidt hjælp til kigge nærmere efter i de vante omgivelser.

Og hører man til dem, der kan lide lyden af rindende vand i København, men samtidig gerne vil forlade vandhanen engang imellem, ja så er der dobbelt bonus på den hyggelige blog Springvand i København.

Her går turen nemlig rundt til både kendte pladser og bittesmå afkroge af den danske hovedstad. Og emnet er rindende og springende vand, eller rettere "vandkunst". Marianna Krarup, der er kvinden bag, er nemlig ikke blot rigtig glad for København. Hun holder også af både synet og lyden af vand.

Tippet hermed givet videre hvis man vil ud og opdage nyt vand i byen.

Gå til bloggen "Springvand i København" (åbner i nyt vindue)

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens rum