pixel

Løbelys langs Søerne

kbh magasin

120 nye pullerter er begyndt at sprede lys i vintermørket på grusstien ved Peblinge Sø og den sydlige ende af Sortedams Sø. Sammen skaber de nu en godt 2 kilometer lang sammenhængende aftenløberute langs Søerne.

De lavtliggende stier er blandt de populæreste for Københavns mange motionsløbere, og løbelyset skal sikre, at der også efter solnedgang i de mørke måneder kan tøffes, traves og spurtes trygt og sikkert på dem.

Pullerterne spreder med 15 meters mellemrum et varmt, hvidt LED-lys med lavt elforbrug, der peger ned af for at lyse stien jævnt op og ikke forstyrre udsynet til nattehimmelen. Ruten langs Søerne er udvalgt i dialog med løbeklubber og lokaludvalg i byen og er den første strækning i en indsats for at få mere belysning på løberuter i Københavns Kommune.

loebelys_soeerne_1.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Rum
  • Nørrebro
Københavns mest ikoniske lysreklame er kommet hjem igen efter ni måneders genhusning på Lolland.

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens rum

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.