pixel

Magasinet KBH deler med Urban

Din favoritkilde til nyt om Københavns udvikling er tilbage på papir. Sådan da.

kbh magasin

Gratisavisen Urban er genopstået som et webunivers og en månedsavis, udelukkende med fokus på Hovedstaden. Og Magasinet KBH bidrager til den nye satsning med sit speciale: historier om byens rum, byens liv og bare alting København.

Derfor vil udvalgte artikler her fra MagasinetKBH.dk fremover også kunne læses på Urbans nye site, UrbanKBH.dk, og i den tilhørende, månedlige printavis, der ligger og venter på dig på byens caféer og stationer.

Selvom det reetablerede Urban har taget sig det velkendte efternavn KBH, er der ikke tale om en fusion med Magasinet KBH, men et indholdssamarbejde mellem de to københavnermedier om nyt om arkitektur og byliv.

Det nye Urban kredser også om natteliv, musik og mode i København, og har blandt andre også Gaffa, Streetheart.dk og et udvalg af bloggere som samarbejdspartnere.

Det er fortsat Berlingske Media, der står bag Urban, der lukkede som landsdækkende nyhedsavis i januar.

Magasinet KBH udkom for sidste gang på prisbelønnet papir i oktober 2010. Siden har ambitionen og ånden fra de i alt 57 printudgaver levet videre på nettet i en ny konstellation med samme mission.

Find månedsavisen ude i byen eller læs den elektronisk

Besøg det nye UrbanKBH.dk

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Indre By
Scandic udvider centralt — med offentlig adgang til åben lobby og skybar med udsigt over byen.