pixel

Lokale madhelte i CPH

kbh magasin

I mange år har pølsevognen i Terminal 3 været ene om at repræsentere noget kulinarisk københavnsk i byens lufthavn. Men selvom også lokale teboller fra Lagkagehuset og disco-saft fra Joe & the Juice er kommet til, sker der nu for alvor noget, når et par af byens restaurant-kendinge flytter ind med filialer i CPH.

Det er det populære kvalitetssteakhouse MASH fra Bredgade, der allerede er begyndet at grille deres kæmpebøffer i Terminal 2. I december følger så en afdeling af den vin-excelerende bistro Le Sommelier, der også bor i Bredgade og i øvrigt har samme ejere som MASH.

”Strategien for vores food and beverage-tilbud er at skabe det helt rette mix af internationale navne og local heroes," fortæller Carsten Nørland, med titlen VP Sales & Market, i en begejstret pressemeddelelse fra Københavns Lufthavne.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling