pixel

Sneglegang i Kgs. Have

kbh magasin

Fakta

Omkring

Indtil 30. august i Kongens Have.

En midlertidig pavillon i lyst tømmer, udformet af arkitekterne Mikkel Kjærgård Christiansen og Jesper Kort Andersen.

Vinder af en Pavillon-konkurrence udskrevet af Akademisk Arkitektforening.

En hul ring af nordisk tømmer har lagt sig i Kongens Have på plænen nærmest Rosenborg.

De hundredvis af lyse trælameller danner med varierende afstand imellem sig en overdækket sneglegang ind til ringens græsgrønne midte og ud igen. Lige til at gå på opdagelse i eller opsøge for skygge til din sommerpicnic.

Den midlertidige pavillon hedder Omkring og er udtænkt af arkitekterne Mikkel Kjærgård Christiansen og Jesper Kort Andersen. Den efterfølger 2013's Trylletromler som vinder af Arkitektforeningens tilbagevendende konkurrence om midlertidige træ-installationer, der skal give anderledes arkitekturoplevelser i Kongens Have.

Pavillonen bliver boende indtil 30. august og vil sommeren over lægge lameller til musik, smagsoplevelser, oplæsning og teater – følg med i programmet her.

kgs_have_pavillon_2015_3.jpgkgs_have_pavillon_2015_4.jpgkgs_have_pavillon_2015_2.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens rum