pixel

Stjernekok revser rabat-uge

kbh magasin

Der bliver serveret 75.000 meget billige middage under vinterferiens Copenhagen Dining Week, men ingen af dem på de to populære Jægersborggade-restauranter Relæ og Manfreds.

Ifølge stjernekok Christian F. Puglisi er der nemlig kun kvaliteten tilbage at spare på, og derfor kan rabat-rytteriet ende som en katastrofe for den københavnske mad-scene.

I et indlæg på Relæs blog sidestiller Christian F. Puglisi rabat-ugen med de omsiggribende deals fra udbydere som Sweetdeal, Greed og Dealhunter. Dem anser han for en cancer, der tjener penge på, at branchen taber penge og kunderne værdi. Puglisi frygter en kædereaktion, hvor tilbudspriserne fører til ringere råvarer, hvilket vil ramme de lokale special-leverandører og dermed kan undergrave og vende hele den kvalitetsbevidste udvikling, som mad i København har oplevet gennem det seneste årti.

Det er i 2014 fjerde år i træk, at uge 7 er Copenhagen Dining Week. 107 af byens restauranter tilbyder en tre-retters menu med mineralvand til 200 kroner.

Læs hele Christian Puglisi blog-indlæg (på engelsk)

Er du ikke afskrækket, er der stadig rabat-middage til salg hos Copenhagen Dining Week

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Verdens bedste restaurant ligger ikke længere på Christianshavn.

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.
læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens liv