pixel

Magasinet KBH søger skribenter!

kbh magasin

Er du en københavnersnude, der kan og vil skrive om din by og dens udvikling? Så tag med på mission med Magasinet KBH.

Vi står over for en fuldstændig nyudvikling af sitet i 2015, og der kommer til at ske mange nye ting med både form og indhold. Vores mål er, at Magasinet KBH fra 2016 igen vil være et professionaliseret medie, der er med til at sætte dagsordenen for, hvor København skal hen — og et medie, som bringer en sund portion innovation ind i den danske medieverden.

Vi har store ambitioner og brug for flere dygtige og københavnerbegejstrede skribenter til et nyt hold, der skal løfte Magasinet KBH frem mod 2016.

Vil du med på missionen? Så læs vores skribent-efterlysning og lad os høre fra dig!

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Det nye københavnermagasin Illegal! er på gaden, bogstavelig talt. Det handler om stoffer og sælges af stofmisbrugere.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
"Rotter med vinger," bliver de kaldt. Men er duerne virkelig så slemme, eller er vores foragt bare et symptom på et syn på byen der er ved at ændre sig?
close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.