pixel

København er smartest

kbh magasin

Synes du, det er ved at være længe siden, at København sidst blev kåret til den bedste by af et udenlandsk medie? Så brydes tørken nu af det amerikanske business-magasin Fast Company, der sætter Copenhagen øverst på sin rangliste over The Smartest Cities in Europe 2013.

Smart skal i denne sammenhæng især forstås som grøn og bæredygtig. For det er andet år i træk, at København løber med hæderen takket været sin cykelkultur og sine ambitiøse CO2-reduceringsmål.

Det resterende medaljefelt udgøres af Amsterdam og Wien, og ærkerivalerne fra Stockholm er rykket ned fra en 2. til en 6. plads.

Se hele ranglisten og uddybningen af den hos Fast Company

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Udadvendte og eventyrlystne København hiver endnu en fornem bypris hjem.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
"Rotter med vinger," bliver de kaldt. Men er duerne virkelig så slemme, eller er vores foragt bare et symptom på et syn på byen der er ved at ændre sig?
close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.