pixel

Madtempel i Sydhavnen

kbh magasin

Det er to af de bedst bevarede hemmeligheder i Københavns sydhavn der fusionerer, når det italienske madvarehus Supermarco flytter 500 meter længere ud af Vasbygade og ind i Specialstålhallen.

Til november siger den ombyggede lagerhal buongiorno som et 1.000 m2 stort totalunivers dedikeret til smagen af Italien – komplet med café, delikatessekøkken og smageområde.

Og vil man skabe et italiensk madtempel i en aflagt industribygning, finder man ikke en mere oplagt end netop Specialstålhallen ved Teglholmen.

Selvom den er bygget til at tage imod store stålplader, har hallen altid mere set sig selv som et romersk palæ med sine elegante arkitektoniske linjer fuldendt med en trekantet fronton over porten med byggeårs-inskriptionen "Anno Domini MDCCCCXXV" (1925 på sydhavnsk).

Læs mere om madplanerne hos AOK.

specialstaalhallen_noestler.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • Sydhavn
Smagen af Italia giver nyt liv til en næsten 100 år gammel havnehal, hvis indre nu endelig matcher dens ydre.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
"Rotter med vinger," bliver de kaldt. Men er duerne virkelig så slemme, eller er vores foragt bare et symptom på et syn på byen der er ved at ændre sig?
close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.