Værnedamsvej bevares

Bilerne bliver alligevel ikke smidt ud af Værnedamsvej. Det var ellers planen at lade byens bløde trafikanter erobre den frankofile indkøbsgade, men modstanden fra beboere og erhvervsdrivende har vist sig for stærk.

kbh magasin

Med sin stærke koncentration af urbane traktørsteder og trendy shopping har smalle Værnedamsvej sin egen særlige charme. Halvt Vesterbro/halvt Frb. C er den både et af de mest indbydende steder at gå og et af de mest kaotiske steder at køre i København. Derfor ville de to kommuner, der deler gaden, omlægge den til sivegade eller gågade.

Nu ender det i stedet med en mindre og mere nænsom trafiksanering, så gaden ikke ændrer karakter. Cykler og gående skal stadig have bedre og mere sikre forhold, men Værnedamsvej skal ikke lukkes for biler til fordel for flere caféborde.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.