pixel

Ferm Living åbner butik og showroom i historiske omgivelser

Kuglegården på Holmen bliver hjemsted for 15-årig designsucces.

Ferm Living Catena Sofa

Københavnske Ferm Living vil få fornemme omgivelser, når de den 19. juni slår dørene op for deres nye showroom og hovedkvarter på Holmen.

Adressen kommer til at hedde 'Kuglegården' der er navnet på det 1700-tals byggeri lige bag Papirøen der nu er åbnet op for offentligheden efter mange år som militært område.

»Det er en fantastisk milepæl for Ferm Living,« siger grundlægger og kreativ direktør Trine Andersen, og hun fortsætter: 

»Det har altid været en drøm og et mål for os, at have et sted hvor vi kan byde slutkunden ind i vores Ferm Living univers. At få mulighed for at gøre det i så smukke, historiske omgivelser i vores elskede hjemby er meget særligt for os«.

Et hjørne af Kuglegården er ved at blive ombygget, men det bliver ikke til hotel, som oprindeligt planlagt. I stedet bliver Kuglegården nu et område med lokaler til særligt kreative virksomheder og start-ups. 

I Ferm Livings nye 450 m2 store stueetage vil man fremover kunne besigtige, og købe, firmaets ekslusive møbler og boligtilbehør. På etagerne ovenover vil firmaet huse sine kontorer og sit designstudie, hvor stregerne til fremtidens kreationer slås.

Ferm Living blev grundlagt i 2005 — fordi Trine Andersen ikke kunne fine et tapet, hun kunne lide. Hun lavede derfor selv 10 designs, men havde kun råd til et producere ét af dem.

Dét tog hun med på en messe, og resten er historie. På 15 år er Ferm Living vokset til et boligfirma med hundreder af produkter, der leverer til både private, arkitekter og firmaer.    

_

The Home of Ferm Living
Kuglegården
Åbner 19. juni

fermliving.com

Mest læste

kommentarer

seneste
byens bolig

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling