pixel

KBH+

seneste KBH+

Paris street parking
Udland
Den franske hovedstad vil gøre plads til bedre byrum og modarbejde de globale klimaforandringer.
Udland
Den britiske hovedstad er i gang med at anlægge 400 midlertidige gå- og cykelgader ved byens skoler.
Udland
På 21 gader bliver tre kørebaner til én, og 21 nye, grønne pladser opstår i en design-revolution i Spaniens næststørste by.
København
København vokser, og overalt bliver der bygget nye boligområder — men kvaliteten af den nye by har været genstand for markant kritik. Vi taler med direktøren for Arkitektforeningen om en ny måde at planlægge på.
København
Københavns stadsarkitekt mener, at lokalplanen for det udskældte byggeri Østerport II var 'for løs'. Men hvad kan en lokalplan egentlig regulere? Og hvordan gik det til, at planen for Østerport II blev godkendt?
København
Politiet bestemmer, om bystyret kan få lov at lave cykelstier, gågader eller bare fartbegrænsninger. Borgmester mener, at politiet prioriterer bilerne, mens Cyklistforbundet spørger, om de overhovedet bør have det sidste ord.
København
Hvert år ved studiestart er historien den samme: Hvor skal de unge bo? Vi kigger på fremtiden for et generations­problem.
København
Det er kravet om, at kommunen selv skal tjene så mange penge hjem til metrobyggeriet, der er problemet, lyder det fra flere fløje på rådhuset, der vil have staten med på banen. I 2. del af vores kig på By & Havn taler vi med de politikere, der godkender alle...

populære KBH+

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling