pixel

KBH+

seneste KBH+

royal arena restaurant aften natteliv
Ørestad
KBH+ | Direktionen i forvaltning har mod god skik lagt et pres på medarbejdere, der har resulteret i en livløs Royal Arena. Det mener de lokale i Ørestad, der nu tager sagen videre.
Nordvest
KBH+ | Arbejdet med at sætte rammerne for hovedstadens udvikling frem til 2035 er i fuld gang — flere boliger og grønne områder er i fokus.
København
KBH+ | På de kontorer, der varetager byens udformning, ligger lige nu 3.350 sager, som ingen ved hvor kommer fra — eller om de er under behandling.
København
KBH+ | Mærsks forslag til metroens M5 blev afvist i hvidbog — men kan det nå at ændre sig? Vi spørger tre centrale politikere.
Indre By
KBH+ | Hvorfor vil man ikke selv bidrage med finansiering til et nyt Strøget i "europæisk klasse"? Forening af ejere af ejendomme på Frederiksberggade forklarer sagen set fra deres side.
København
'Piezoelektriske' materialer kan generere strøm, hvis der bliver trykket på dem. Hvad nu hvis man lagde dem i byens bilgader?
Christianshavn
Restauranten ved Stadsgraven gør hvad den kan, for at holde løbere og spadserende væk fra området. Vi graver ned i en sag med både nøl og svigt i offentlige instanser.
Ørestad
Designet af hovedstadens første kirke i mere end 30 år er valgt — men samtidig blev fire kandidater fravalgt. Fik København den rigtige?

populære KBH+

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling