pixel

KBH+

seneste KBH+

blox dac københavn trafik
Indre By
Flytning fra Christianshavn har ikke skabt ventet 'boom' i antallet af gæster. Covid har påvirket negativt i 2021, men DAC forventer kun behersket vækst i år.
København
Der snakkes meget om en mere grøn by med bedre plads til mennesker — men antallet af biler pr. 1.000 københavnere stiger år for år. Vi taler med teknik- og miljøborgmester Line Barfod om bilens fremtid i København.
København
Udviklings­selskabet laver for første gang et resultat over en milliard kroner. Men tallet dækker over fald i omsætning, der ikke kan dække rentebetalingerne.
Islands Brygge
Historien om hvordan Islands Brygge blev forvandlet fra nedslidt, eksploderet industri til bolig­liebhaveri.
Sydhavn
Træk liv til Kalvebod Brygge med en ny, åben havnefront, og transformér dens traditionelle og lukkede kontorbygninger til fleksible arbejdspladser.
Nordhavn
Undersøgelse i blandt andet Nordhavn skal pege på, hvordan byens transport bliver grønnere og mindre bilbåret. Men forskerne kæmper mod en mangel på politisk retning.
København
Historien om verdens mest hypede kontorhotels storhed og fald — i København og i resten af verden.
København
KOMMENTAR: Den eksplosive vækst i højhuse får mest af alt København til at fremstå som en kikset lillebror, der overvurderer sin størrelse og undervurderer sine kvaliteter.

populære KBH+

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling