pixel

Transformers 3

  • Michael Bay
  • 4.02

Fakta

ACTION / SCI-FI
Premiere 29. juni

Det giver ikke mening at anskue 'Transformers'-franchisen med voksen-hatten på.Come on, det handler om gigantiske, formskiftende robot-krigere, der er landet på Jorden for at søndersmadre hinanden, mens undertøjsmodeller kaster sig fotogent i dækning. Det eneste gældende kriterie er, om det er sejt eller ej.

Og treeren er pænt sej. Ikke så megasej som etteren, men klart sejere end den forhastede toer.

Den sidste times ragnarok af splintrende rum-metal, eksploderende skyskaber-murbrokker og heltemodige menneskekroppe må være det maksimalistiske stykke filmunderholdning, der endnu er computerskabt. Svimlende action-højdepunkter følger svimlende action-højdepunker i et teknisk ustyrligt veludført sansebombardement. Helt grotesk udmattende – og du bestemmer selv, om det skal opfattes som en advarsel.

Inden det går bananas, er den første halvanden times tid (den årvågne vil her have udregnet den vanen tro alt for lange samlede spilletid) et typisk 'Transformers'-speedet sammensurium af friske fup-historiske montager, rappe action-smagsprøver, og hvor helt Shia LaBeoufs dagligdagsliv (nu jobsøgende, men med ny pinup-kæreste med endnu større læber end Megan Fox). Tilføjet et sandt virvar af skøre situationskomiske typer, nye som gammelkendte, der lige skal have opvejet den spektakulære sammenbidthed, der venter.

Det fungerer kun fordi, det er sådan det skal være. Michael Bay er tydeligvis sat i verden for 'Transformers'-universets skyld, der kræver lige præcis hans hule svulstighed for at leve.

Så kom bare med den næste.

Mest læste

seneste
film

Cinema Made in Italy 2024
4.02

Grand Teatret
Wicked Little Letters
3

Thea Sharrock
Challengers
4.02

Luca Guadagnino
Civil War
4.02

Alex Garland
Hammarskjöld
4.02

Per Fly
Abigail
4.02

Matt Bettinell-Olpin, Tyler Gillett

seneste
scene

Hammer
4.02

Operaen
Maria
4.02

CPH Stage
Aquasonic
5.04

CPH Stage
close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling