pixel

Få mest muligt ud af din lejlighed i København

lejlighed interiør

Har du fået fingrene i en lejlighed i København, kan du betragte dig selv som værende ganske heldig. En lejlighed i større byer falder nærmest aldrig i værdi, og det er derfor som regel også en glimrende investering, du godt kan være tilfreds med.

Desværre er der mange lejligheder i København, der ikke har alverdens kvadratmetre at byde på. Derfor kan de også til tider være svære at indrette. Særligt hvis din bolig skal være praktisk indrettet samtidig med, at du gerne vil gøre den hyggelig, kan det være en udfordring.

I et sådant tilfælde kan det eksempelvis være fornuftigt at kigge på nogle af de mange fine vitrineskabe, der er at finde. I et vitrineskab kan du opbevare alverdens ting og sager, og arrangerer du dem fint, bliver det en dekorativ del af indretningen i din bolig.

Køb smarte møbler til din lejlighed

Generelt gør møblerne i din lejlighed en kæmpe forskel i forhold til, om lejligheden kommer til at virke lille eller ej. Indretter du med smarte og pladsbesparende møbler, kan selv en helt lille lejlighed i centrum af København komme til at virke som et slot.

Hos en lang række boligbutikker – herunder My Home – kan du finde massevis af gennemtænkte møbler, som er perfekte i de mindre boliger. Find butikker og åbningstider, hvis du er interesseret i at finde nye, smarte møbler til din lejlighed. Med eksempelvis en sofa eller seng med opbevaringsplads i kommer du langt.

Brug den mindre plads til din fordel

Selvom du måske ville foretrække at have bedre plads, behøver du ikke udelukkende at se det som en ulempe, at det er sparsomt med kvadratmetrene i din nye lejlighed. Imens det naturligvis er skønt at have god plads, kan det nemlig også skabe en helt unik og meget hyggelig stemning, at der er lidt trangt.

Når du indretter din lejlighed, kan du således med fordel bruge den sparsomme plads til din fordel. Sæt fokus på hyggen og skab en masse dejlige kroge, du kan slappe af i.

Skal der skrues helt op for hyggen, kan du vælge at installere en pejs eller brændeovn – en sådan kan også effektivt varme en mindre lejlighed op. En stålskorsten kan nemt monteres i en lejlighed uden indbygget skorsten, og det behøver endda ikke at koste alverden.

Dette er en sponsoreret artikel

Afsenderen har betalt for at få artiklen med i Magasinet KBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

seneste
sponsoreret

byens rum &
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling