pixel

Ammoniak-alarm i Kødbyen

kbh magasin

Videreudviklingen af Kødbyen er sat på pause. Synderen er et stort ammoniakanlæg, der med sit underjordiske rørsystem har forsynet områdets traditionelle fødevarevirksomheder med kulde.

Køleanlægget er ikke i sig selv farligt for det hippe Vesterbro-områdes boomende restaurant- og natteliv, men der kan slippe brandfarlige og giftige ammoniakdampe ud, hvis der går hul på rørene, og derfor deles der ikke flere byggetilladelser ud til ny- eller ombygning.

Det vil koste 100 mio. kroner at slippe af med de problematiske rør, foruden et lignende beløb i erstatninger.

Læs mere hos Byens Ejendom

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling