pixel

Ammoniak-alarm i Kødbyen

kbh magasin

Videreudviklingen af Kødbyen er sat på pause. Synderen er et stort ammoniakanlæg, der med sit underjordiske rørsystem har forsynet områdets traditionelle fødevarevirksomheder med kulde.

Køleanlægget er ikke i sig selv farligt for det hippe Vesterbro-områdes boomende restaurant- og natteliv, men der kan slippe brandfarlige og giftige ammoniakdampe ud, hvis der går hul på rørene, og derfor deles der ikke flere byggetilladelser ud til ny- eller ombygning.

Det vil koste 100 mio. kroner at slippe af med de problematiske rør, foruden et lignende beløb i erstatninger.

Læs mere hos Byens Ejendom

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Et efterslæb på renovering til 1,2 milliarder kr. gør Kødbyens fremtid usikker. Københavns politikere beslutter nu, om den skal sælges — med konsekvenser for de kreative erhverv.

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling