pixel

Bodyland

  • Dansehallerne
  • 4.02

Fakta

MODERNE DANS
7. - 16. november

Dansehallerne

Foto: Christoffer Askman

Oded Graf indtager scenen i en enkelt lyskegle og på en henkastet, småkikset facon gennemgår han sine kropsdele. Iført sølvshorts, funky sportssko og en enkel wife-beater. Imens Graf på nøgtern vis leder os igennem sin anatomi, dukker resten af danseensemblet op, og sammen udfører de en punktligt koreograferet sjippesession til Rihannas 'We found love'. En åbning med humoristisk overskud.

'Bodyland' er en kropslig collage, hvor fem dansere skaber forbindelsen til menneskets bevidsthed og fysik, følelser og form. Når fornemmelsen for kunstpausen under de komiske historier er tilgodeset, leverer ensemblet en eksplosiv optræden med stor sanselighed og talent.

Flere lande og kulturelle baggrunde samt segmenter er repræsenteret denne aften via de fem dansere. Yossi Berg fra Israel udbryder: ”My country is known for producing wars”; imens Søren Linding Urup fra Danmark følger trop med sit tørre statement: ”My country is known for.. Nothing”. Flere genkendelige, klichéagtige udsagn om landets infrastruktur og Den Lille Havfrues popularitet sår smil og latter i mørket hos publikum.

'Bodyland' har solide stand-up referencer, men ofte virker fokus en smule ubalanceret i kraft af, at der sker rigtig meget på scenen på én gang, og derved slippes taget i historierne desværre engang imellem.

Helhedsindtrykket er dog en god moderne danseforestilling med stor fantasi, legelyst og mod. Koreograferne Yossi Berg og Oded Graf har et hav af priser bag sig, og deres samarbejde med internationale dansere gør deres forestillinger originale og underholdende, og rækker ud til langt flere end det gængse dansepublikum.

Mest læste

seneste
scene

Peter Grimes
5.04

Operaen
Orfeo
5.04

Sort/Hvid
Gotta Dance!
4.02

Operaen
Ruen Klan: Tvivl
4.02

Teater Republique
Elektra
4.02

Operaen
Ingvar
3

Fredericia Musicalteater

seneste
film

Mor & Søn
5.04

Léonor Serraille
Close
5.04

Lukas Dhont
Air
4.02

Ben Affleck
The Quiet Girl
6

Colm Bairéad
close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling