pixel

Få lokal flyttehjælp med ny tjeneste

Skal du flytte? Gloove gør det muligt at få hjælp af lokale hænder, fremfor at skulle booke et dyrt flyttefirma.

gloover flyttekasser

Gode råd er dyre når man skal flytte. Et flyttefirma er for dyrt og omstændigt, vennerne er blevet for gamle og travle, eller også har man spurgt dem lige én gang for meget over de sidste år. Og man kan altså ikke klare hele flytningen alene. Men hvad gør man så?

Den nye deleøkonomiske platform, Gloove, mener at have svaret.

Gennem Gloove er det muligt at få kontakt til unge universitetsstuderende fra lokalområdet, som kan komme og give dig en hjælpende hånd med din flytning. På den måde tjener de studerende nogle ekstra lommepenge og du får nogle ekstra friske, stærke hænder til din flytning.

Gloove sørger for forsikringer for alle parter, betalingssystem og screening af de studerende.

Ideen opstod da folkene bag virksomheden stillede et simpelt spørgsmål: Hvornår har man egentlig brug for en flyttemand? Og svarede: Stort set aldrig!

»De fleste mennesker har ikke nogle særligt tunge ting, som kræver en professionel flyttemand. Det der gør en flytning omstændig, er at man tit har rigtig mange ting. Og selvfølgelig de uendelige mange ture op ad trapperne til 4.- 5. sal,« forklarer CEO Andreas Zacho, og fortsætter:

»Derudover er der rigtig mange af dem der flytter i byerne, der ikke flytter længere end en opgang hen, eller på tværs af gården, hvorfor skal de så betale for den dyre flyttemand, med en kæmpe flyttebil, de ikke bruger alligevel?«

Flyttefirma uden bil

Modsat et flyttefirma, tilbyder Gloove ikke flyttebiler, de stiller kun med den stærke arbejdskraft, så hvis man har behov for en bil må man selv sørge for den.

Grunden til det er simpel: Du skal kun betale for det du har brug for.

»I en by som København er der over 100 biludlejningsfirmaer, og mange flere steder hvor du kan låne en trailer, ganske gratis. Så har du behov for en bil er det både nemt og billigt. Men de fleste kan sagtens låne en bil af venner eller familie, det hårde og mest uoverskuelige ved en flytning er ikke at køre bilen, det er at slæbe alle sine ting alene,« forklarer Andreas.

»Så vi har sagt, hvis I klarer 10 procent af flytningen, altså sørger for en bil, så skal vi nok klare de sidste 90 procent og slæbe alle jeres ting.«

Gloove gør da også meget ud af ikke at kalde sig selv et flyttefirma. Vennetjenesten, lokalhjælp eller “en hjælpende hånd”, er kategorier de mener, de falder mere ind under.

De studerende, Gloovers, som de bliver kaldt, møder blot på den adresse de bliver booket til, og så kan de bruges efter behov. De kan hjælpe på én adresse, men de kan også køre med over til den nye adresse og tømme/fylde bilen hvis det er nødvendigt.

Men det stopper ikke der. De kan også bookes til at rydde op på loftet, samle IKEA-møbler, tømme kælderen og garagen, eller bære byggeaffald ned hvis du er ved at bygge op.

Ganske enkelt, skal du bruge et par ekstra hænder, så kan de hjælpe.

Både til private og erhverv

Gloove er netop begyndt at fokusere på at hjælpe erhverv, og også her er der stort potentiale, i hvert fald hvis du spørger dem selv.

Mange kontorflytninger er typisk i samme bygning, blot en etage op, eller rundt på samme etage, så der kan de store biler igen skæres væk.

Ligeledes findes der mange enkeltmandsvirksomheder i København, som enkelte gange kan bruge en hjælpende hånd, men ikke har behov for en ekstra ansat resten af tiden.

»På hjørnet af min bygning, der ligger en dyrehandler. Hun har butikken alene, og hun får bogstavelig talt 1-2 ton foder hjem, hver 14. dag. For hende ville det give rigtig god mening, at booke os et par timer, når hun har behovet,« fortæller Andreas.

»Ligeledes har vi hjulpet mange små virksomheder, som skal bruge hjælp til at lave status, flytte møbler rundt, eller skal bruge et par ekstra hænder til at sætte jule/sommer-markeder op. Vi har endda haft flere kommuner som kunder, der skulle tømme institutioner for møbler, eller rydde op i gamle kældre og lignende.«

FAKTA: GLOOVE

  • Navnet “Gloove” er en sammensætning af “Glove” og “Move”
  • Gloove er en deleøkonomisk platform, der matcher studerende med folk der skal bruge flyttehjælp
  • Virksomheden er 1,5 år gammel og har afdeling i København, Århus, Aalborg og Odense
  • Gloove har i øjeblikket ca. 150 studerende tilknyttet, fordelt på de 4 byer
  • Prisen er simpel: 225 kroner i timen, inkl moms, uanset tidspunkt, dag, etage, privat/erhverv

Se mere på gloove.dk

Dette er en sponsoreret artikel

Afsenderen har betalt for at få artiklen med i Magasinet KBH

Emner

app

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

seneste
sponsoreret

byens rum &
byens liv