pixel

Video: Søulkens yndlingsteder i havnen

I andet kapitel af en serie video-fortællinger fra Københavns havn tager vi jollen under Knippelsbros nittede stål. Og til dokken, hvor skibet, der ændrede verden, kom til verden.

havnen morten beck risom

Morten Beck Risom er maskinchef på Skoleskibet Danmark. En vinteraften mellem skoleskibets togter på verdens oceaner sejlede vi i hans jolle gennem havnen og under dens broer.

Vi bad Morten fortælle om sit forhold til Københavns havn og pege et par af sine yndlingssteder ud.

22. marts står Skoleskibet Danmark endnu engang ud og lægger til i hovedstaden 12. juni.

Tryk play og vælg HD/720p og evt. undertekster samt gå til fuld skærm for den bedste oplevelse:

'HAVNEN – fortællinger fra Københavns havn' er en dokumentarisk videoserie produceret af Projektland i samarbejde med Magasinet KBH.

'HAVNEN' er et forsøg på at få stillet vores egen nysgerrighed på, hvad havnen rummer af små og store historier, vi ikke kender endnu.

I 800 år har havnen været hovedpulsåren for vores by. Med disse små film er håbet at kunne skabe små fragmenter, der kan give beskueren smag for mere og selv tage på opdagelse for at møde flere spændende mennesker og historier i havnen i København.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling