pixel

Galleri i Knippelsbrotårn

kbh magasin

Kaster du også længselsfulde blikke efter de ikoniske, irgrønne brotårne, hver gang du cykler over Knippelsbro, får du nu en unik chance for at udleve din afstandsforelskelse – oven i købet tilsat sød musik.

Der er nemlig fri adgang til komme op og hænge ud i et af Københavns ellers lukkede arkitektoniske vartegn, når byens dokumentarfilmfestival CPH:DOX i en novemberuge omdanner brotårnet tættest Amager til et jazzet musikfilmgalleri med pop-up koncerter.

Oppe i Jazztårnet på Knippelsbro bliver nogle af Danmark mest prominente jazzmusikere portrætteret i en række nye mini-dokumentarer lavet af den danske webkanal Unseen Recordings. Simon Toldam og Snorre Kirk er blandt de fem udvalgte kunstnere, der alle er nomineret til Danish Music Awards Jazz 2015.

Og levende billeder opgraderes med levende lyd hver dag klokken 16, når de portrætterede jazznavne på skift dukker op for at spille koncert i brotårnets specielle akustik.

Der er gratis adgang i brotårnet hele ugen, læs mere og se spilleplanen hos CPH:DOX.

 

CPH:DOX Jazztårnet

9.-13. november 2015, klokken 14-17.30 Fri entré

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv