pixel

Red

  • Robert Schwentke
  • 3

Fakta

ACTION / KOMEDIE
Premiere 4. november

Bruce Willis er pensioneret superagent og keder sig nu bravt i sit tomme parcelhus, hvor uskyldig telefondame-flirt, trivial-litteratur samt forsøg på at få en avokado-sten til at spire udgør dagenes faste trommerum.

Heldigvis har fortiden ikke glemt ham, og snart er huset sønderskudt og senior-spionen på flugt fra systemet med sin telefonflirt på slæb. Det er hun (Mary-Louise Parker fra 'Weeds', der klædeligt kun er 9 og ikke 29 år yngre end Bruce) først noget utilfreds med, men det er alligevel spændende sådan at være på mission, og så er han da egentlig meget sød, omend skaldet.

Hvis det alt sammen lyder ret meget ligesom sommerens 'Knight and Day' (der selv lød ret meget ligesom sommerens 'Killers'), så er det fordi det er lige, hvad 'Red' er. Inklusive flere af de samme gags.

Halvsjove 'Red' har også en usædvanlig forudsigelig handling, hvor meget lidt udspekulerede planer lykkes meget ukompliceret – at bryde ind (og ud) hos CIA holder for eksempel nogenlunde samme sværhedsgrad som at score sprinklervæske fra tanken.

Heldigvis må Bruce samle gamle agentvenner og -fjender omkring sig i jagten på retfærdighed, og med den rutinerede charme fra de aldrende, men effektive koldkrigslevn Morgan Freeman, Helen Mirren, Brian Cox og ikke mindst John Malkovich er 'Red' såmænd hyggelig nok.

Mest læste

seneste
film

Rimini
4.02

Ulrich Seidl
The Menu
3

Mark Mylod
Loving Highsmith
4.02

Eva Vitija
Ingen kender dagen
4.02

Annette K. Olesen
The Lost King
3

Stephen Frears
Holy Spider
4.02

Ali Abbasi

seneste
scene

West Side Story
4.02

Operaen
Vintersilhuetter
5.04

Riddersalen
En skærsommernatsdrøm
5.04

Det Kongelige Teater
close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling