pixel

Red

  • Robert Schwentke
  • 3

Fakta

ACTION / KOMEDIE
Premiere 4. november

Bruce Willis er pensioneret superagent og keder sig nu bravt i sit tomme parcelhus, hvor uskyldig telefondame-flirt, trivial-litteratur samt forsøg på at få en avokado-sten til at spire udgør dagenes faste trommerum.

Heldigvis har fortiden ikke glemt ham, og snart er huset sønderskudt og senior-spionen på flugt fra systemet med sin telefonflirt på slæb. Det er hun (Mary-Louise Parker fra 'Weeds', der klædeligt kun er 9 og ikke 29 år yngre end Bruce) først noget utilfreds med, men det er alligevel spændende sådan at være på mission, og så er han da egentlig meget sød, omend skaldet.

Hvis det alt sammen lyder ret meget ligesom sommerens 'Knight and Day' (der selv lød ret meget ligesom sommerens 'Killers'), så er det fordi det er lige, hvad 'Red' er. Inklusive flere af de samme gags.

Halvsjove 'Red' har også en usædvanlig forudsigelig handling, hvor meget lidt udspekulerede planer lykkes meget ukompliceret – at bryde ind (og ud) hos CIA holder for eksempel nogenlunde samme sværhedsgrad som at score sprinklervæske fra tanken.

Heldigvis må Bruce samle gamle agentvenner og -fjender omkring sig i jagten på retfærdighed, og med den rutinerede charme fra de aldrende, men effektive koldkrigslevn Morgan Freeman, Helen Mirren, Brian Cox og ikke mindst John Malkovich er 'Red' såmænd hyggelig nok.

Mest læste

kommentarer

seneste
film

Once upon a Time... in Hollywood
5.04

Quentin Tarantino
Carmen og Lola
3

Arantxa Echevarría
Midsommar
5.04

Ari Aster
The Sisters Brothers
5.04

Jacques Audiard
Booksmart
4.02

Olivia Wilde
Kvinde på krigsstien
5.04

Benedikt Erlingsson

seneste
scene

The Juliet Letters
4.02

CPH Opera Festival
Don Juan
5.04

CPH Opera Festival
Richard III
4.02

HamletScenen
close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.