pixel

Tam Tam

  • Glassalen
  • 4.02

Fakta

REVY
31. maj - 26. juli 2014

Tivoli, Glassalen

Fotograf: Miklos Szabo

I det hvide lysthus i midten af Tivoli findes der denne sommer både de obligatoriske politik-sketches og parkeringsvagt-parodier, men showet ’Tam Tam’ rummer så meget mere end den gængse revyvittighed.

Bodil Jørgensen når ikke engang sin pointe, inden publikum er brast i krampelatter. Hun fortryller med sin porøse, brægende stemme og sin famøse usikkerhed, som er blevet hendes varemærke. Og netop dét varemærke er en af de facetter i ’Tam Tam’, der klæder og gør op med den polerede revygenre.

Og hun er ikke alene om at sprede det sjove budskab. Søs Egelind, Niels Olsen, Christine Schamburg-Müller og stjerneskuddet Pelle Hebsgaard – godt akkompagneret af Szhirley og Rikke Hvidbjerg – indtager Glassalen med kæmpe musikalsk og humoristisk overskud i denne sommers Tivoli-revy. Alle kan synge, alle kan danse, størstedelen kan joke og nogle få rammer den lige på kornet – og så er aftenen jo sådan set i hus.

Et af de stærkere øjeblikke er da ensemblet ønsker Prins Henrik tillykke med de snarlige 80 år. En dybfølt sang og tilhørende billedmontage kører sideløbende med den teatralske hyldest og runder første akt af med maner.

Hvor den ene scene sejrer, falder den næste lidt til jorden og sådan forløber aftenen, som en lille rutsjebanetur – men når det er sjovt, så er det virkelig også sjovt!

Det kan godt være at ’Tam Tam’ ikke opfinder den dybe revy-tallerken, men stadig sjosker lidt rundt i udtærede imitationer, men i aftenens varieté findes der særdeles høj standard i både musikalske såvel som humoristiske indslag – for unge som gamle.

kommentarer

seneste
scene

seneste
film

The Peanut Butter Falcon
4.02

Tyler Nilson, Michael Schwartz
Kød & blod
4.02

Jeanette Nordahl
Krudttønden
4.02

Ole Christian Madsen
The Gentlemen
4.02

Guy Ritchie