pixel

Allez allé til Vesterbrogade

kbh magasin

Starten af Vesterbrogade er om et par år omdannet til en Unter den Linden eller Champs-Élysées i københavner-skala. Det vil sige en rigtig storby-allé med træer og masser af plads til de gående. Og de cyklende, selvfølgelig.

Det er stykket mellem Rådhuspladsen og Hovedbanegården, også kendt som Vesterbro Passage, der nu har fået et endeligt Allez allé fra kommunens folkevalgte.

Træsorter og andre detaljer ligger endnu ikke fast, men resultatet skulle kunne nydes fra udgangen af 2013. Det er et par måneder efter færdigombygningen af Industriens Hus, der strækker sig langs en betydelig del af Vesterbro Passage. Dansk Industri betaler da også seks af allé-budgettets 31 mio. kroner.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling