pixel

Arkitekter elsker troldekuglehus

kbh magasin

Et lille gråt kontorhus i Toldbodgade har med hullet gavl og bevægelig messingbeklædning forvandlet sig til et af byens smukkeste – nu er det også Årets Arne 2013.

Titlen er forbundet med en særlig prestige, fordi det er arkitekternes egen hædersbevisning. Og årets hovedpris Store Arne går til BBP Arkitekters ombygning af smykkefirmaet Trollbeads domicil tæt ved Nyhavn, fordi det på samme tid er elegant tilpasset omgivelserne og helt sit eget.

Du kan se meget mere om troldekuglehuset i Toldbodgade her på magKBH.

Årets Arne er naturligvis opkaldt efter Arne Jacobsen, og er blevet uddelt af Akademisk Arkitektforening siden 2007. I 2010 var Magasinet KBH nomineret til sideprisen Lille Arne, for bladets brede formidling af byudviklingen i København.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling