pixel

Grøn tag-pris til 8-tallet

kbh magasin

Fakta

8-tallet

Rummer 501 lejligheder der vil stå klar ultimo 2010. Salget er i fuld gang.

Afslutter tegnestuen BIG's Ørestadstrilogi efter VM-Bjerget og VM-Husene.

Læs mere i KBH's juni-artikel:
Københavns nye Kartoffelrækker

Tegnestuen BIG er ikke uvant med prisregn, og nu har også deres seneste tilføjelse til Ørestaden fået sin første præmie op på kaminhylden.

Det knapt færdige boligkompleks 8-tallet, der ligger helt ude for enden af Ørestad Syd, er nemlig netop tildelt prisen for årets bedste grønne tag i Skandinavien. Jo, sådan en pris findes skam, ligesom Scandinavian Green Roof Association, der nu har uddelt den 11 gange.

1700 m2 af den ottetalsformede bebyggelses stejle tagflader er beklædt med mos, og ifølge juryen har BIG "på en yderst vidende måde anvendt de grønne tage som udtryksmiddel og udnyttet bygningsvolumen".8tallet_ulrik_reeh_02.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling