pixel

Højere krav til skønhedsklinikker giver bedre resultater

Ny klinik i Illum tilbyder behandlinger af uddannede læger og sygeplejersker

dermatology lab

I 00’erne var det håret, der blev gjort længere ved hjælp af hårextensions. I dag er det fillers og andre skønhedsbehandlinger, der er i høj kurs.

Derfor er konkurrencen på markedet for netop skønhedsbehandlinger også steget enormt, og det resulterer i en væsentligt højere kvalitet i behandlingerne. 

Inden for de seneste år er der sket  meget på markedet for skønhedsbehandlinger, og hvor de før var forbeholdt de få, er de i dag mere eller mindre blevet allemandseje.

Det skyldes blandt andet, at behandlerne er blevet væsentligt dygtigere inden for blot det sidste årti, samtidig med at der er kommet nye og bedre teknologier på markedet.

Før i tiden har du som forbruger ikke kunne vide dig sikker på, hvordan det endelige resultat ville blive, og det har naturligt nok afskrækket en del. I dag stilles der strengere krav både til behandlerne og til produkterne, der bliver brugt, og det giver bedre slutresultater.

Netop derfor er der også flere, der giver sig i kast med skønhedsbehandlinger, end det var tilfældet tidligere.  

I sommeren 2019 har Dermatology Lab slået dørene op i Illum i København. Her tilbyder de diverse former for skønhedsbehandlinger, og den stigende interesse for disse behandlinger tyder på, at de nok skal komme til at klare sig godt. Interessen for skønhedsbehandlinger ser i hvert fald ikke ud til at dale lige foreløbigt.

Sæt din lid til specialuddannede læger og sygeplejersker  

Hvis du besøger Dermatology Lab i Illum, bliver du mødt af specialuddannede læger og kosmetologiske sygeplejersker. Det er altså veluddannet fagpersonale, der kommer til at stå for din skønhedsbehandling. 

Man kan ikke komme uden om, at en skønhedsbehandling med eksempelvis Botox eller Restylane er en form for indgreb i kroppen, og derfor er det også væsentligt, at behandlingerne bliver foretaget korrekt.

Før i tiden er der desværre mange, der har oplevet, at deres skønhedsbehandlinger på den ene eller anden måde har slået fejl – især lige da fænomenet begyndte at blive alment kendt.

De fejlslagne resultater kunne skyldes de anvendte produkter, men de kunne også skyldes personalet, der foretog behandlingerne. 

Når du går til specialuddannede læger og sygeplejersker, kan du være ganske sikker på, at du er i gode hænder. Dermed er der langt større chance for, at du får et godt resultat, og at du desuden ikke får nogle ubehagelige bivirkninger eller følger af din behandling. 

Kun behandlinger med dokumenteret effekt 

Hos Dermatology Lab i København kan du vælge mellem et mindre udvalg af behandlinger. Til gengæld har alle deres behandlingsformer dokumenteret effekt.

Netop fordi der er en stadig stigende interesse for skønhedsbehandlinger, bliver der konstant udviklet nye smarte teknologier og metoder. Det kan imidlertid være svært at dokumentere effekten af disse nye metoder, og dertil kommer, at det kan være svært at sige, hvilket resultat man som forbruger får på længere sigt.

Der er således en vis usikkerhed forbundet med de nye metoder, og netop derfor holder man sig hos Dermatology Lab til de velkendte behandlingsformer. 

Når du besøger Dermatology Lab i Illum, kan du blandt andet få lysbehandlinger og fillers. Alle behandlingerne har til formål at få det bedste frem i dig, men personalet går aldrig ud over den naturlige grænse.

Hos Dermatology Lab har de et ønske om at fremhæve alt det bedste ved dig på naturlig vis, og du kan altså ikke forvente at gå derfra med et helt nyt udseende. Derimod kan du forvente at blive en skønnere udgave af dig selv med et mere friskt og ungt look. 

Du finder Dermatology Lab i Illum på Østergade 52, 4. sal i København.
derma-lab.dk

Dette er en sponsoreret artikel

Afsenderen har betalt for at få artiklen med i Magasinet KBH

Mest læste

seneste
sponsoreret

byens rum &
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling