pixel

Hop ind bagfra i bussen

kbh magasin

Det er ikke en Århus-historie: Fra på søndag af er det slut med at hilse pænt på 4A's chauffør, når du skal hjem fra Amager. Du kan nemlig hoppe direkte ind ad bussens bagdøre - hvis du har orden i billetten, vel at mærke.

Movia håber, at bagdørsforsøget, som foreløbigt kun testes på linje 4A, vil gøre af- og påstigningen så effektiv, at busserne kommer frem fire procent hurtigere end de plejer.

Men pas på med at snyde – mon ikke der bliver skruet op for buskontrollør-tjekkene.

Læs mere hos DR P4 København

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling