pixel

Havnebro kysser nok i efteråret

kbh magasin

Den evigt udsatte gang- og cykelbro over havnen mellem Nyhavn og Christianshavn bliver nu tidligst færdig midt i oktober.

Det melder Københavns Kommune midt i jublen over åbningen af Cirkelbroen, den lykkelige slutning på en anden af byens sagaer om forsinkede nye broforbindelser.

Kort
Inderhavnsbroen

Over sommeren er Inderhavnsbroen ganske vist blevet udstyret med de stålbrofag, der med en særlig skydemekanisme skal slippe skibene igennem og har givet broen tilnavnet the kissing bridge (hvilket efter snart 3 års forsinkelser selvfølgelig er blevet til the missing bridge).

De første "kys" er også gennemført og viser, at geometrien passer, og fagene mødes, som de skal. Men nu giver wiresystemet, der driver dem, udfordringer. Derfor bliver det ikke til den af Magasinet KBH spåede sensommer-åbning (naivt, we know), men altså måske i tide til skolernes efterårsferie.

Københavns Kommune er dog klog af skade holdt helt op med at sætte egentlige åbningsdatoer på Inderhavnsbroen.

Emner

Bro

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum