pixel

Leder du efter en tandlæge på Østerbro? 3 tips til valg af tandlæge.

tandlægestol

Mange frygter af den ene eller anden grund at gå til tandlæge. Det kan både skyldes tandlægeskræk, men også skrækken for at det bliver en dyr affære. Tandlægeregninger kan hurtigt løbe op, og i stedet for at forebygge en potentiel stor regning, vælger nogle bare slet ikke at gå til tandlægen. Som det klassiske ordsprog lyder: ”Ude af øje, ude af sind.”

Tandlægeskræk er en helt anden sag, men ikke én der bør negligeres. Det er nemlig utroligt vigtigt, at du finder en tandlæge, du føler dig tryg ved, og som er bevidst omkring din tandlægeskræk.

Hvis du ikke finder den rette tandklinik fra start og får en dårlig oplevelse, er det meget usandsynligt du kommer igen. Læs videre og få 3 tips til at finde en god (og måske billig) tandlæge på Østerbro i København.

Tjek anmeldelserne for tandlæger på Østerbro

Noget af det allerførste du kan gøre er at tjekke anmeldelserne for forskellige tandlæger på Østerbro eller i København generelt. Det er altid en god idé at tjekke, hvilke oplevelser andre har haft hos en tandlæge, da man på den måde får en fornemmelse af, hvordan tandlægerne er. Det svarer i og for sig til, at du tjekker anmeldelser af restauranter og hoteller, inden du booker et ophold eller et bord.

Du kan tjekke anmeldelser og vurderinger (i form af stjerner) for forskellige tandlæger på eksempelvis Google eller deres Facebook-side, hvis de vel at mærke er oprettet begge steder.

3 x beliggenhed

Hvis du har set det populære program på TV2 ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”, ved du, hvor stor betydning beliggenheden har for en bolig. Det samme gør sig egentligt også gældende for dit valg af tandlæge. Det er smart at vælge en tandlæge, som ligger tæt på din arbejdsplads, således du undgår for meget unødvendig spildtid i form af meget transporttid.

Uanset om du søger en tandlæge på Østerbro, en tandlæge i Herlev eller en tandlæge i indre København, kan du sagtens finde en, men hvis du arbejder i og omkring Østerbro, er det måske smartest at vælge en tandlæge dér. Det samme gør sig gældende, hvis du arbejder i Herlev eller indre København.

Vil du til gengæld gerne have fat i den billigste tandlæge, kan du godt komme ud for, at du skal bruge lidt ekstra tid på transport.

Tandlæger på Østerbro – hvordan er priserne?

Prisen på tandlægebesøg har også rigtigt meget at sige for dit valg. Derfor bør du også tjekke priserne på forskellige tandlæger på Østerbro, hvis det er dér, du gerne vil finde en.

Som skrevet indledningsvist frygter mange tandlægebesøget på grund af regningen, men det hjælper altså ikke at udskyde besøget, hvis du tandproblemer. Sørg dog for at tjekke priser inden du booker tid hos en tandlæge, hvis du gerne vil finde den billigste.

Dette er en sponsoreret artikel

Afsenderen har betalt for at få artiklen med i Magasinet KBH

Mest læste

seneste
sponsoreret

byens rum &
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling