pixel

Ny park på vej

Hidtil har området mest fungeret som et langt og kedsommeligt tilløb til Statens Museum for Kunst, men nu skal pladsen foran museet fikses op.

En donation på 27,5 millioner kroner skal forvandle pladsen til en stor, åben park hvor københavnerne blandt andet kan høre jazz og slikke sol.

Omdannelsen bliver også startskuddet til et decideret museumskvarter der skal knytte områdets kulturinstitutioner tættere sammen.

Efter planen vil den nye plads, der er på størrelse med Rådhuspladsen, stå klar i slutningen af 2011 eller starten af 2012.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling