pixel

Rundetårn opgraderet

kbh magasin

Fakta

Rundetårn

Købmagergade 52A, Kbh K

Åben alle dage.

Entré 25 kroner, en femmer for børn.

Den klassiske tur i Rundetårn er blevet produktudviklet – nu kan du stirre ned i dybet fra et glasgulv installeret inde i tårnets hule kerne.

Den største revolution af Rundetårns-oplevelsen, siden der kom betalingskikkerter på toppen, sidder og tilbyder det ekstra sug i maven i 25 meters højde. Herfra gives svaret på, hvad der egentlig gemmer sig inde i den kerne, som sneglegangen snor sig 7½ omgange omkring på vej til kigget ud over Københavns tage: Ingen verdens ting.

Selvom den nye indre udsigtsplatform kun er omkring én kvadratmeter stor, har det været en kompliceret opgave at opgradere det 370 år gamle Rundetårn. Se mere i denne mini-dokumentar:

Læs også: Rundetårn i SimCity

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

Japansk kunstner bygger træinstallation henover toppen af Rundetårn – og en 130 meter lang rutsjebane ned ad sneglegangen.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling