pixel

Sidste tur på byens museum

Den sidste udstilling på Københavns Museum inden flytningen handler om børnenes by.

kbh magasin

Københavns Museum skal flytte ind til City, så det er ved at være sidste chance for at dykke ned i byen og dens historier i den særlige bygning på Vesterbrogade.

Den afsluttende udstilling inden lukningen hedder Børnenes By. Frem til oktober kan du rejse med tilbage i tiden og opleve, hvordan børns liv i København har forandret sig. Blandt andet har to 5. klasser fra Blågård Skole doneret egne genstande og historier, der viser, hvad der fylder i børns liv i 2015.

Siden 1956 har Københavns Museum, tidligere kendt som Bymuseet, boet på Vesterbro i Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskabs tilbagetrukne og fritstående bygning fra 1780'erne.

I 2017 genåbner museet på hjørnet af Stormgade og Vester Voldgade, tæt ved Nationalmuseet og i et 100 år yngre hus.

 

Børnenes By

26. marts - 9. oktober

Københavns Museum

Vesterbrogade 59, Kbh V

Åbent alle dage klokken 10-17, børn gratis

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling