pixel

Sjællands konferencelokaler er af høj kvalitet

Konferencelokaler bliver brugt i flæng, hvor lokalerne især tages i brug på Sjælland. Et konferencelokale er det ideelle sted at afholde møder, events, seminarer, teambuilding og konferencer. Ved at afholde disse ting i et konferencelokale opnås mange fordele, og dette har sjællænderne i den grad taget til sig.

Af denne grund findes der i dag et væld af konferencelokaler på Sjælland af yderst høj kvalitet. Kvaliteten af lokalerne er af en stor betydning, da både mødefaciliteter, booking, service, afvikling og mad har en effekt på oplevelsen af konferencen. Læs her om, hvad du bør tage op til overvejelse, når du skal vælge konferencelokaler.  

Overvej beliggenhed og parkeringsmuligheder

Ved konferencer, møder, events, seminarer og teambuildings kommer deltagerne ofte fra forskellige steder i landet. Derfor er det en stor fordel at vælge konferencelokaler med central placering. Er deltagerne både fra Jylland og Sjælland, kan Fyn umiddelbart virke som det oplagte valg. Dog kan du sagtens vælge konferencelokaler beliggende på Sjælland, selvom deltagerne både kommer fra Fyn og Jylland. Her kan det dog være en god idé at vælge konferencelokaler tæt på motorveje, da det gør det nemt og hurtigt for deltagerne at komme til og fra stedet.

I samme flæng er det godt at undersøge mulighederne for parkering på stedet. Hvis de fleste deltagere transporteres i bil, er det selvfølgelig bedst med fri parkering på stedet. Langt de fleste steder tilbyder fri parkering, men det er alligevel ikke alle – derfor bør du undersøge dette nærmere. Mange vælger også lokaler i naturskønne omgivelser. Der er noget fortryllende ved placeringer ud til skove, enge eller hav, der for mange er et kæmpe plus. Se f.eks. her for konference Nordsjælland med smuk udsigt over Øresund.

Nødvendige faciliteter giver fleksibilitet

For at konferencen forløber optimalt skal nødvendige faciliteter være tilgængelige. Først og fremmest skal der være plads nok til alle deltagerne – men sørg ligeledes for, at der ikke er for meget plads. Det kan være fristende at booke kæmpe store og indbydende rum, men fyldes lokalerne ikke ud, har det den modsatte effekt. Sørg ligeledes for, at moderne AV-udstyr og trådløst netværk er tilgængeligt. Er AV-udstyret gammeldags, forringer det konferencens kvalitet. Mangler det trådløse netværk, kan det ligeledes påvirke kvaliteten særdeles meget, da de fleste ting fungerer over internettet i dag.

Nødvendigt AV-udstyr er f.eks. en projektor, HDMI-stik, passende mængder strømstik, højttalere, whiteboards eller flipovers, mikrofoner, talerstole og laserpointere. Det er ligeledes en fordel, hvis lokalerne kan mørklægges. Vælger du et professionelt kursuscenter, vil de nødvendige faciliteter udbydes. Kursuscenter Nordsjælland har f.eks. et godt udvalg af nødvendigt udstyr og faciliteter.

Nærende og lækker forplejning efter behov

Uanset om der er tale om et halv- eller heldagsarrangement, er det nødvendigt at tage stilling til forplejning. Ved at vælge et professionelt kursuscenter vil der typisk være fuldstændig styr på dette. Dog kan udvalget af forplejning have indflydelse på, hvilket kursuscenter du ender med at vælge. Skal du blot afholde et halvdagsmøde, vil det være passende at få te, kaffe, rundstykker, frokostbuffet og drikkevarer serveret. Varer mødet hele dagen, anbefales det, at der også serveres kage og kaffe til slut.

Andre alternativer er at få serveret en form for lunch-boost. Her er der ikke en direkte buffet, men i stedet sandwiches, boller, smørrebrød og frugt. Skal gæsterne overnatte, skal der ligeledes aftensmad til. Her kan du typisk vælge aftenbuffet, en varm ret eller to- eller tre-retters menuer. Under konferencen kan der oftest drages stor nytte af teambuilding undervejs. Teambuilding giver deltagerne fantastiske oplevelser sammen, hvilket er med til at styrke samarbejdet og sammenholdet fremover. Lær deltagerne noget nyt og udvid deres horisont – det giver positiv energi til arbejdspladsens teams. Afslut eventuelt konferencen med et brag af en fest og lej festlokaler Sjælland

Dette er en sponsoreret artikel

Afsenderen har betalt for at få artiklen med i Magasinet KBH

Mest læste

seneste
sponsoreret

byens rum &
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling