pixel

Stor designpris til København

kbh magasin

Selvom Københavns klimatilpasningsplaner stadig mest er planer, er de så fulde af lovende idéer, at kommunen nu belønnes med en af verdens største designpriser for dem.

Det er den dansk baserede INDEX: Award 2013 i kategorien community, der går til Københavns Kommune.

Når en plan, der skal klæde Hovedstaden på til fremtidens uvejr kan vinde sig en designpris, er det fordi, den som overordnet princip ser klimatilpasning som en mulighed for byen, frem for et problem.

Derfor er den fuld af designideer, der kan forandre byrummet på en måde, der håndterer ekstreme skybrud og samtidig fører til grønnere gader og nye oaser for københavnerne.

Du kan se flere foreslåede eksempler på den smukserende skybrudssikring her på magKBH og få klimatilpasningsplanerne i kort tegnefilmsversion herunder:

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling