pixel

Tag en BMW på Rejsekortet

kbh magasin

En hel flåde af eldrevne bimmere har indtaget Københavns gader og stræder – og de er dine for 4 kroner i minuttet.

Der er delebilskonceptet DriveNow, der er kommet til Hovedstaden med 400 stk. hvide BMW i3. Er du med i klubben, kan du samle én op, køre et ærinde og stille den igen, når og hvor det passer dig indenfor kommunegrænserne af København, Frederiksberg og Tårnby.

Står der ikke lige en ledig bybil, hvor du står, findes og reserveres de med den tilhørende app. Taksten svinger alt efter, om du kører eller holder stille, men overstiger aldrig 190 kroner i timen. Parkering er med i prisen på alle offentlige parkeringspladser uden tidsbegrænsning.

DriveNow drives i København af bus- og togselskabet Arriva, hvilket betyder, at du kan låse elbilerne op og køre afsted med dit rejsekort. Betalingen sker dog direkte til DriveNow, så husk at registrere dig på forhånd.

BMW står selv bag DriveNow, der i forvejen kører i de fem største tyske byer foruden London, Wien og San Francisco - hvor dit medlemskab også gælder.

Som bybil følger DriveNow i halen på Car2go, der kom til København sidste år med en halvt så stor flåde af de små topersoners (og benzindrevne) Smart Fortwo. DriveNow er en smule dyrere i brug, men har plads til fire personer og dækker et lidt større område.

Registrer dig hos DriveNowRegistrer dig hos Car2go

Mest læste

relaterede
artikler

Med 450 elektriske Renault'er på gaden er endnu en bybilsordning kommet til København (øjensynlig altid klar på en frisk parkering).

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling