pixel

Udsigtsservering i Axel Towers

Michelin-stjernekokkene fra AOC åbner skybar og restaurant på tre etager i toppen af de runde kobbertårne i hjertet af byen.

axel towers top

Løfter om at dele udsigten med os alle sammen er efterhånden blevet standard, når der skal bygges højere end normalt i København. Og de så godt som færdige Axel Towers på den tidligere Scala-grund overfor Tivoli er snart klar til at holde, hvad de lovede, og servere københavnerne et glas og en god bid brød til det nye kig ud over byens tage.

Kort
Axel Towers

Det er folkene fra Restaurant Aarø & co, bedre kendt som AOC, der indtager tre etager i toppen af et af tårnene. Her vil de til efteråret åbne et, med egne ord, casual-stylish eatery med sky bar, a la carte restaurant og selskabslokaler.

De nærmere detaljer om konceptet holdes stadig tæt under kokkehuerne, men det er nok ikke helt skævt at gætte på en rummelig nordisk bistro i stil med AOC's eksisterende hverdags-filial No.2 ved Cirkelbroen, frem for den supereksklusive tostjernede Michelin-opvisning i new nordic cuisine fra kælderhvælvingerne i Dronningens Tværgade.

Det bliver heller ikke den fulde, 61 meter og 16. etager høje Axel Towers-oplevelse, der kommer på udsigtsmenuen. Restauranten placeres nemlig ikke i den højeste af de fem sammenhængende kobbertoppe, men på 8.-10. sal i det såkaldte Tårn D. Det ligger ud mod Cirkusbygningen og Jernbanegade, hvor gæsterne får egen separat indgang.

Efter mere end fem års byggeri forventes Axel Towers at blive officielt indviet i løbet af sommeren.

Advokaterne GorissenFederspiel skal bebo to tredjedele af kvadratmetrene og er allerede flyttet ind. Starbucks har også åbnet en stor kaffebar på hjørnet mod Vesterbrogade, og blandt andet Peter Beier Chokolade er på vej blandt de øvrige butikker i gadeplan og rundt om den hævede byhave på taget af basen mellem de runde tårne.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling