pixel

Alt udsolgt i Ørestad Nord

kbh magasin

Nordea vil bygge kæmpedomicil på den sidste, store ledige byggegrund i Ørestad Nord, og dermed kan første del af den lange byudviklingstange snart kaldes "færdig".

Lige ved siden af DR Byen planlægger Nordea sig en mastodont til 1,3 mia. kroner med plads til 2.200 medarbejdere. Tegnet af Henning Larsen Architects, dem med Operaen, og Ørestadsnaboer som Ferring og IT Universitetet.

Gravemaskinerne forventes at starte op i 2013, hvis ellers Københavns Kommune som forventet får lavet en ny lokalplan for grunden, der tidligere var udset til et nyt Rigsarkiv.

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum