pixel

Adopter et bed på Vesterbro

kbh magasin

Går du på Vesterbro og savner en plet jord at stikke dine grønne fingre i, så kommer projekt Blomstrende By nu til undsætning.

57 blomsterbede på de vesterbroske gader kan nemlig adopteres for sommeren. Adoptionen indebærer, at du skal så, vande, luge og i det hele taget øse kærlighed over dit udvalgte bed indtil efteråret sætter ind.

Du må gerne tage mere end ét bed og kan komme på workshop med Københavns Kommunes gartnere, der deler ud af branchehemmelighederne.

De fleste af bybedene ligger omkring Enghaveparken, men der er også muligheder i blandt andet Dybbølsgade og Frederiksstadsgade. Du finder din favorit og lægger billet ind på den via Blomstrende Bys Facebook-side.

Blomstrende By skydes i gang 5. juni med et arrangement i Enghaveparken efterfulgt af fællessåning.

Bag adoptionerne står Områdefornyelsen Centrale Vesterbro, Vesterbro Lokaludvalg og Københavns Kommunes Center for Park & Natur.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling