pixel

Amagermaden prisbelønnes

Hallen på hjørnet af Amagerbrogade og Parmagade er det nye byggeri på hele kloden, der bedst kombinerer flere funktioner i samme bygning på en original måde.

kbh magasin

Kort
Sundbyøsterhal II

I hvert fald ifølge World Architecture News, der giver sin WAN Mixed-Use Award 2015 til SH2 Sundbyøsterhal II, der åbnede sidste forår.

Den kommunale idrætshal udgør midten i en arkitektonisk amagermad med supermarked under sig og lejligheder over sig – så du kan købe ind i stueetagen, spille squash på første og bo med egen gårdhave på tredje.

Amagermaden er udtænkt af Dorte Mandrup Arkitekter, og det er anden gang på to år, at både lokalområdet og tegnestuen snupper en WAN Award. Sidste år blev Børnekulturhus Ama’r på Øresundsvej nemlig udpeget til verdens bedste i kategorien Education.

WAN Awards er den mest omfattende internationale arkitekturpris og uddeles i 22 kategorier fordelt over hele kalenderåret.

Se mere om SH2 Sundbyøsterhal II her på Magasinet KBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling