pixel

Cirkus Carlsberg

Franske artister har indtaget bryggerens gamle hovedkvarter

kbh magasin

Fakta

Volchok

Spiller frem til 10. september
www.republique.dk

KBH lagde forleden aftenturen omkring Carlsbergs gamle område på Vesterbro for at få et skud af den rå, men urbane industristemning som ikke findes meget bedre i København.

Desto større var overraskelsen da et kæmpemæssigt rødt telt pludselig dukkede op i tusmørket. Meget David Lynchsk, meget surrealistisk - og bestemt et selvsyn værd.

cirkus2.jpg

Et af byens mest eksperimenterende teatre, Republique, der normalt holder til på Øster Fælled Torv har inviteret det franske cirkuskompagni Trottola til byen. Og placeret deres store røde cirkustelt midt på asfalten et stenkast fra den gamle mineralvandsfabrik der i dag rummer såvel dansescene som café.

Ledsaget af Danmarks bedste jonglør Mads Rosenbeck fyrer de franske artister under overskriften ’Volchok’ op for ny cirkuspoesi på bryggeriets gamle produktionsområde frem til 12. september.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling