pixel

Domen vender tilbage

kbh magasin

En stor lysende kuppel er ved at blive opført på kajkanten ved Den Sorte Diamant, hvor den skal forskønne Bryghusprojektets byggeplads i et år.

Dome of Visions hedder den drivhuslignende træ-konstruktionen på størrelse med en treetagers villa, der faktisk er en gammel kending af havnefronten. Den stod nemlig og skabte liv på Krøyers Plads i et par forårsmåneder i 2013.

Siden har den været et smut i provinsen, men fra april er den på Søren Kierkegaards Plads igen klar til at invitere københavnerne indenfor til alskens aktiviteter, der alt sammen skal skabe opmærksomhed og debat om fremtidens bæredygtige byggeri.

Bag domen står entreprenørkoncernen NCC, der i denne omgang samarbejder med Københavns Kommunes Sharing Copenhagen-kampagne, naboen Det Kgl. Bibliotek samt Dansk Arkitektur Center, der er blandt de fremtidige beboere i Bryghusprojektets spektakulære multihus.

Se mere om Dome of Visions fra kuplens første københavnsbesøg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

En kæmpe plastikboble står midt i havnen og bliver i et helt år. Den er bygget af to hippier og Nordens største entreprenør.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling