pixel

En Skraldespandskabaret

  • Bådteatret
  • 4.02

Fakta

KABARET
19. - 31. august 2013

Bådteatret, gæstespil af Teateriet Apropos

Sandheden skal man høre fra børn og fulde folk – sådan lyder ordsproget. Med de sejlende øjne og den direkte umiddelbarhed, som Teateriet Apropos i samlet flok lægger for dagen, er publikum ikke vidne til en ukontrolleret brandert, men en brandert ført med mådehold og god fortælleevne af fem ukuelige landevejsrøvere.

Ikke nok med at Nikolaj Mineka er skuespiller, så er han også instruktør for forestillingen. Med sig har han et solidt ensemble bestående af Kristine Elmedal som medsammensvoren landevejsrøverske og tre lurvede gademusikanter (Mathias Maagaard Gregersen, Marco Dania og Simon Alstrup). Sammen udgør de aftenens underholdning og det er lige netop hvad ’En Skraldespandskabaret’ er: Fornuftig underholdning.

Alstrup fingerer drevent rundt imellem sin western- og spanske guitar, og når det passer, kommer banjoen også til sin ret under henholdsvis Elmedals svimlende vokal og Minekas rå stemme, imens Gregersen sætter ild i kontrabassen og Dania i sin saxofon.

Et oplagt musikalsk valg i denne forbindelse, hvor blandt andet Povl Dissing-, Kim Larsen- og Benny Andersen-klassikere sætter liv i de fem Storm P.-agtige karakterer, og de høster med ret det ene latterudbrud efter det andet.

Forestillingens røde tråd er dog ikke at ane – hver sang er et isoleret stykke for sig og under fraværet af karakterernes udvikling brister intimiteten beklageligvis i nogle situationer.

‘Himmelhunden’ bliver spændt i mol, og landevejsrøverne afslutter med humoristisk ømhed en god aften på Bådteatret.

Mest læste

seneste
scene

Aida
4.02

Opera Hedeland
Hamlet-Prince of Denmark
5.04

Hamletscenen
Cirkus Summarum
5.04

Cirkus Summarum
Museum for fremtiden
5.04

Sort/Hvid
Manualen
5.04

Operaen
Jan Gintberg-Død eller leende
5.04

Falkoner Salen

seneste
film

Bullet Train
4.02

David Leitch
Murina
4.02

Antoneta Alamat Kusijanovic
Natten har øjne
4.02

Gabriel Bier Gislason
Elvis
5.04

Baz Luhrmann
close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling