pixel

Gratis træer til alle

kbh magasin

Går du lige og har en bar plet, hvor der godt kunne vokse et træ eller to, så vil Københavns Kommune gerne forære dig træerne kvit og frit.

For at nå målet om 100.000 flere grønne trækroner i København i 2025, deler kommunen nemlig såkaldte partnerskabstræer ud til både virksomheder og private borgere. Og de er altså gratis for størrelser op til to meter. Vil du have et højere, skal du op med 3.750,- per stamme, men så planter kommunen dem også for dig.

Eneste krav for at få fingrene i partnerskabstræerne er, at de plantes på offentligt tilgængelig arealer, eller så de er helt synlige fra vejen.

Og så skal du ansøge senest 31. marts.

Klik her for at læse mere og ansøge

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Opinion
  • København
Grønne områder og beplantning er ikke bare fryns. Det er en rigtig god økonomisk investering for byen.

relaterede
visioner

læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.
læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.

seneste
byens liv