pixel

Kan man bare bygge i Kgs Have?

kbh magasin

Planer om et amfiteater i hjørnet af Kongens Have, der skal støde op til en ny øvelokale-bygning i hjørnet af Rosenborg Eksercerplads, beskyldes for at gå Københavns fortidsminder for nær og bryde med havens principper.

Det er Livgardens Musikkorps, der mangler et sted at øve, og Slots- og Ejendomsstyrelsen, der ønsker sig en permanent friluftsscene i sin park.

Men byggeriet kræver en fredningsdispensation fra Københavns Kommune, der endnu ikke har besluttet sig.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Ovenpå de mange protester mod Fælledby stiller Enhedslisten i København nu spørgsmålstegn ved, om byggeriet overhovedet er lovligt. Kommunen ser ingen problemer.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling