pixel

Kgs Have slipper med skrækken

kbh magasin

Nej, man kan ikke bare bygge i Kongens Have. Byens politikere har lyttet til en storm af indsigelser og afblæst en ny friluftsscene i parkens Gothersgade-hjørne ved Rosenborg.

Her ønskede Slots- og Ejendomsstyrelsen sig et amfiteater, der skulle kobles sammen med en ny øvelokale-bygning til Livgardens Musikkorps på Rosenborg-siden af hegnet.

Men efter de mange protester fra blandt andre Danmarks Naturfredningsforening, Friluftsrådet og Foreningen til Hovedstadens Forskønnelse har Teknik- og Miljøudvalget nedstemt lokalplansforslaget, der skulle bane vejen for øvelokalet, og dermed bliver amfiteater-scenen næppe heller til noget.

Læs mere hos DR P4 København

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Ovenpå de mange protester mod Fælledby stiller Enhedslisten i København nu spørgsmålstegn ved, om byggeriet overhovedet er lovligt. Kommunen ser ingen problemer.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling